Scroll Top

Kje treniram?

Potem deluješ samo ONLINE?

Tako kot večina osebnih trenerjev imam tudi sam prostor kjer se lahko s svojimi strankami pogovorim in naredim voden trening.

Ko sem v začetku leta pričel svojo samostojno pot kot Fit mišek je bil čas tudi za ime mojega Gyma. Po zelo kratkem razmisleku sem se odločil za ime Miškov brlog.

Po prenovi sem ga predstavil svoji prijateljici. Prostor ji je bil zelo všeč, čudila pa se je imenu.

Zakaj brlog? Ali ni brlog nekaj takega domačega? Neko zavetje kjer se stiskajo miške?

Ona je bila nad imenom začudena. Meni pa se je ob njenih vprašanjih na obrazu pojavil velik nasmešek

TOČNO TO ŽELIM

Strankam želim ponuditi prostor kjer se bodo počutile kot doma. Zavetje kjer se bodo počutile varno. To ni samo fitnes kjer se delajo kompleksne vaje in štejejo ponovitve.

Največja napaka, ki jo delamo ljudje je, da uspešno izgubo maščobe pogojujemo z dietami in treningi. Kruta realnost je, da je to le delček celotne zgodbe. V slabi situaciji se ne znajdemo zato, ker smo pojedli 300 kcal preveč ali nismo delali počepov. V slabi situaciji se znajdemo zaradi slabih navad, ki se skozi leta samo nabirajo. Ključ do uspeha je, da te slabe navade prepoznamo in jih poizkusimo razrešiti.

In ravno to je OSEBNO TRENERSTVO. To ni samo predpisovanje kompleksnih vaj in vadb za pospešeno izgubo maščobe. V tem primeru nam ostane samo še TRENERSTVO, ki pa ne zagotavlja uspeha. Težko poslušam ljudi, ki jim ni jasno zakaj ne hujšajo, če pa imajo osebnega trenerja. Ob vprašanju kaj počneta pa odgovor, da izvajata vaje pod nadzorom. Ne želim biti nesramen a za kaj takega ne potrebujete plačevati nekoga. Enako boste dosegli s planom vadbe (poznam nekoga, ki vam ga lahko sestavi). Za štetje ponovitev pa prosite svojega partnerja ali starše.