Scroll Top

Jaz sem Miha

Zdravo jaz sem Miha, verjetno pa me vsi bolj poznate kot Fit miška ?

Zakaj sem članek začel s tem stavkom? ?

Ker sem tudi sam človek kot vi. Ljudje velikokrat na fitnes trenerje gledate kot na neka čudežna bitja, ki so se rodila pod srečno zvezdo. Vi ste tisti revež, ki vam nikakor ne uspe med tem, ko so se fitnes trenerji rodili s six packom. Obstajajo seveda tudi manj srečni fitnes trenerji, ki se niso rodili taki. So pa čudežno odkrili poseben program/pripomoček, ki jih je transformiral v pravljično bitje.

Veste kaj? ? Me takšno razmišljanje sploh ne preseneti ?

Veste zakaj? ? Ker sem razmišljal popolnoma enako ?

Seveda pa nam tako razmišljanje vcepijo ravno fitnes trenerji ?

Ja kot sem poudaril sem tudi jaz samo človek. Na žalost sem se rodil brez six packa. Žal tudi brez mišic saj sem bil suh kot suha južina ?️ Seveda je zaradi tega trpela moja samozavest. V želji, da nekaj spremenim sem ubral napačne korake in se zredil. Ponovno je trpela moja samozavest. A poznate tisti občutek, ko se pogledate v ogledalo in zagrabite za špeh na trebuhu? ? Seveda sem se tolažil s stavkom “Saj si OK” ? V določeni fazi sem se odločil, da nekaj naredim in res shujšal ? Ob tem pa zaradi sodobnih restriktivnih diet razvil resen strah pred hrano ?

Si pa shujšal tako, da nimaš drugih problemov ?

Pa žal temu ni tako ? Vsak ima svoje probleme in imam jih tudi jaz ?

Ker sem čisto običajen človek kot vi pa so tudi moji pogledi in konec koncev moje metode osebnega trenerstva malenkost drugačne.

Ni vnaprej napisanih jedilnikov, ni 20 minutnih programov, ne obljubljam six packov,…

Veste zakaj? ?

Ker sem vse te metode na svoji poti preizkusil tudi sam in pogorel ? Če se dalj časa borite z vašimi cilji in kljub takim metodam nikakor ne uspete, je čas da se vprašate ZAKAJ ?