Scroll Top

Miškov brlog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore fugiat nulla pariatur. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis. et quasi architecto.Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet. consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Programming
0%
Usability
0%
Design
0%
lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
0
Likes
0
Reviews
0
Ratings
Mateja2
Mateja

Rečem lahko le, da tisti ki čaka na “tisti ponedeljek”, ko bo res začel naj se dogovori za termin in ne bo mu žal. To kar doživiš v tem Brlogu drugje ne dobiš. Od spodbud, pomoči na vseh nivojih, življenjskih nasvetov, ki jih vsak da lahko v prakso, če je le malo volje po spremembi. Zato nič čakat ampak se zmenit za termin saj prepričana, da ne bo ostalo pri samo enem obisku. Miha, ti si CAR, človek na mestu in z velikim srcem. Hvala ti za vse trenutke na “mučilnih napravah” in verjamem da se še vidiva.

Blaz
Blaž

Miha hvala ti, da si mi v vsakem trenutku stal ob strani in mi predajal vso znanje, ki ga imaš. Sodelovanje s teboj je resnično nekaj posebnega in ga priporočam vsakemu, ki si želi življenjske spremembe. Seveda moraš sam narediti korake v pravo smer in žal brez trdega dela ne gre. Je pa na koncu ves trud poplačan. Miha še enkrat hvala, da si takšen človek kot si. Respect.

22
Brigita

Miha je super motivator. Na treningu mi pod njegovim vodstvom uspe naredit marsikatero vajo saj z njegovimi spodbudnimi besedami dobesedno dobim moč. Drugače pa je Miha zelo izobražen na svojem področju, kar nam daje veliko zaupanja vanj. Ko delaš z njim čutiš, da je v tem poklicu z dušo in srcem.

Spela
Špela

Miha je trener, ki se vedno zavzame za svojo FIT družinico, ki mu poleg svoje družine pomeni ogromno. Všeč mi je to, da nam vsak dan pomaga s svojimi koristnimi nasveti, ki jih vedno poda na preprost in razumljiv način. Kadarkoli rabiš njegovo pomoč je tukaj za tebe, nikoli se ne bo zgodilo da bi od njega slišal besedi kot sta NE ali NE ZMOREM. Je oseba, ki se je na svoji življenjski poti srečala s kar nekaj ovirami pa vendar še vedno vztraja in vsak dan dokazuje da je vse mogoče če si tega zares želiš. Zato FIT MIŠEK ostani še naprej taka pozitivna oseba polna motivacije in zagona.

Karmen
Karmen

Miha je trener z velikim srcem. Zelo sem vesela, da sta se najini poti srečali in da je postal moj najboljši osebni trener. Treningi so odlično pripravljeni, glede na to kar si posameznik želi. Najbolj me veseli, da mi je pomagal pri prehrani in da sem izgubila veliko kilogramov. In to ne tako, da mi je pisal
jedilnike ampak me je vodil in usmerjal, da sem sama začela urejati svojo prehrano, ki je zdaj res uravnotežena. Ogromno sem se naučila od njega, vedno mi je na voljo, ne samo tisti čas, ko sem pri njemu na treningu. Vesela sem, da mu lahko kadarkoli postavim vprašanje, na katerega tudi z
veseljem odgovori. Skupaj bova prišla do cilja, do katerega manjka samo še en korak. Miha ostani še naprej TOP trener – preprost, srčen in vedno pripravljen pomagati.

Mateja
Mateja

Odločitev za spremembo življenjskega stila je bila težka. Po mesecu sodelovanja z Mihom sem bila hvaležna, da je stopil v moje življenje in mi bil pripravljen pomagati. Brez njega se nebi zgodilo nič. Hvaležna sem, da sem lahko del družine Fit miškov. Miha svoje delo opravlja s takim veseljem, da ga občudujem. Miha je moj osebni trener in prijatelj, ki vedno najde prave spodbudne besede. Občasno pa hudiček, ki obožuje izpadne korake.

Tjaša
Tjaša

Miha ni samo trener. Trener je nekdo, ki ti samo sestavi trening in si za njega le številka. Miha definitivno to ni. Miha je tvoj spremljevalec na poti spremembe do boljšega življenjskega stila. S svojim strokovno podprtim znanjem ti sestavi vrhunski trening, ki je primeren zate, spremlja tvoj prehranski dnevnik in skupaj s tabo išče poti za napredek. Poleg tega te podpira v vsem kar počneš in je s tabo tudi v malo slabših trenutkih, tudi takrat, ko pride kakšen dan, ko si bolj na tleh in najde prave besede in te podpre, te razume. Ne pomaga ti samo pri ‘fizičnem’ delu sprememb ampak tudi pri psihološkem delu, ki ga marsikateri trener zapostavlja, vendar je včasih še bolj pomemben del osebnega trenerstva. Biti del Fit miškove družine je poseben privilegij, saj si del odlične skupnosti, Miha pa je odličen osebni trener in na koncu vsega tudi prijatelj. Vidi se, da to za Miha ni delo ali dobičkarstvo vendar iskrena pomoč prijateljem.

Rok
Rok

Pri mojih 102 kg sem se odločil, da moram shujšati. Začel sem sam s starimi dietami, s katerimi sem že prej poizkušal. Tokrat sem bil odločen, da bom res uspel. Na žalost sem po parih mesecih ponovno obupal. Preko žene sem spoznal Miha, kateremu sem zaupal svoje težave. Najprej mi je pomagal pri prehrani in nato z vadbo. Kar nekajkrat sem imel slabe dneve. Takrat je bil Miha tisti, ki me je motiviral in mi dal dodaten zagon. Sedaj sem že dve leti aktiven in delam po programu, ki mi ga je napisal Miha. Z njegovo pomočjo sem izgubil 22 kilogramov. Od kar mi je Miha pomagal, lahko rečem, da nisem na dieti, ampak sem spremenil svoje navade. Počutim se odlično, sedaj pa imam že druge izzive za nadgradnjo mojega telesa. Kar se Miha tiče lahko rečem, da je odličen osebni trener, motivator in prijatelj. Beseda hvala je premalo, da bi se mu lahko zahvalil za vse kar je naredil zame.

Sabina
Sabina

Miha z eno besedo si car! Ko sem te prvič videla in poslušala na predavanju dobre pol leta nazaj, sem dobila ta vtis. Mislila sem si tole: res dober govornik, strokoven, govori tekoče, z energijo. Iz glave. Stresa šale in obenem misli resno. Ker hud predavatelj. Zakaj te nisem prej spoznala?! Toda vse ima svoj namen. Velikokrat sem že kaj poskusila – tablete za zmanjšanje apetita, pa meseci brez kruha, pa po 18. 00 nič jest…pa uff, še kaj bi se našlo. In saj veste, učinka ni bilo. Takrat si mi res pomagal. Spremljal si mojo pot. Me motiviral. Me kdaj tudi okregal. Mi svetoval. Mi koncno razložil, kaj je deficit in da je pomembna samo konstanta. Da so nas v resnici sami izgovori. Da lahko uživam življenje, tudi s hrano. Samo izbirati moram boljše izbire. In to je res. Jem, pa se počutim odlično. Ne stradam, pa imam energijo. Jem vse. Vem pa, da se bom še kdaj obrnila nate in vem, da bom pomoč dobila. Vem, da bo ta pomoč točno taka, kot jo potrebujem in da bo prišla res hitro. Res res HVALA, ker obstajaš!!